Vi bruger sæsonens råvarer og bliver inspireret heraf.
Vi sammensætter gerne menuen speciel til deres fest.
Vi står til rådighed ved selskaber op til 1000 personer.

Menuer

Buffeter

Frokost menu

Kørvel marineret laks
med sprøde urter


Stegte små krydderdeller med agurker vendt i cremet yoghurt


Hvedekerner med persilleolie
og hjertesalat


Cæsar salat med grillet kylling
og sprødt brød


Brie med syltede rosiner


Hjemmebagt brød og smør

Pris per person kr.225,-

Tapas menu 2021

Let saltet ørred – dild -brøndkarse

Asparges-mousseline- kørvel

Kalveruller- tun- roucola

Gravede okse- dijon -ramsløg

 Skinke- brød- ricotta- agurk

Forårs patè – salsa

Tomater-manchego-krydderurter

Kartofler-bønner-courgetter-kærnemælk-løvstikke

Vesterhavsost-brie

Hvid chokolademousse- rabarber- crumble

Hjemmebagt langtidshævet brød og saltet smør

Pris per person kr. 348,-

Menu fra den 13 maj til den 30 juni ved min. 15 personer.

Der kan komme ændringer i menuen.

Receptions menu

Lynstegt tun med estragoncreme  

Avokadocreme med tørrede bønner og tørret skinke

Varm røget laks rørt med krydderurter på tørret brød

Fennikelpølse med bagt sellericreme

Vandbakkelser med rejecreme

Små briocher med grillet kylling og løg marmelade

 Kyllingesouffle med krydderurtecreme på grillet grønt

Stegte krydder frikadeller med surt

Saltet kartoffel med svampemayo

Ristede chilipølser med rørt sennep

Emmentaler med små sorte oliven

Blå kornblomst med syltede rosiner

Hvid chokolade mousse med crumbel og årstidens bær

Kraftig Chokoladekage med saltet karamelcreme

Hertil hjemmebagt langtidshævet brød og saltet smør

Sammensæt selv din menu, min. 5 retter

Pris per person ved 5 kanapèer kr. 135,-

Der beregnes 1-2 stk. per person

Alle retter spises stående, fingermad

Ønsker du at anvende menuen til et helt måltid skal der vælges mindst 10 retter,
vi anbefaler Tapasmenuen istedet

Fra min. 40 personer

Pris per ekstra kanapè per person kr. 20,-

3 retters menu

Vi sammen sætter 3 retters menuer efter årstiden.

Prisen er fra kr. 385,-

Nytårs menu 2020

Lun torskesouffle-jordskokker-hummerbisque – syrnet fløde  

 Lyn stegt kalvefilet – svampecreme – kirsebærkompot

Langtidshævet surdejs brød – saltet smør

Oksemørbrad tournedos – trøffelsmør

  Vintergrøn – kartoffel fondant – kraftig sauce

Frossen lys chokolademousse – crumble – marineret blåbær i mørk rom

Kraftige chokoladekage- nytårskys

Pris per person 395,- kr.

Mulighed for vegetar menu

Der er mulighed for tilkøb af happere til nytårstalen

Fjerkræterrin-estragoncreme

Varmrøget laks- krydderurter

 Røget svinemørbrad-selleripure

Pris per person 65,- kr.

Tilkøb af ost

kornblomst-mandler i sirup

 Vesterhavsost-pæresmør

Rødkit – syltede rosiner

Pris per person 55,- kr.

 

Ingen minimumsbestillinger af kuverter

Afhentning mellem 13-15

Torvegade 5-7. 3300 Frederiksværk

Der medfølger instrukser til færdiggørelse af menuen.

Ring og bestil tlf.: 61 33 27 90

Nytårs menu 2020 - Vegetar

Jordskokkebisque – porre -ristet hasselnødder

 Stegte persillerødder – svampecreme – kirsebærkompot

Langtidshævet surdejs brød – saltet smør

Bagt selleri – trøffelsmør

 Vintergrøn – kartoffelfondant

 Frossen lys chokolademousse – crumble –

marineret blåbær i mørk rom

Kraftige chokoladekage – nytårskys

Pris per person 395,- kr.

Tilkøb af ost

kornblomst – mandler i sirup

 Vesterhavsost – pæresmør

Rødkit – syltede rosiner

Pris per person 55,- kr.

Ingen minimumsbestillinger af kuverter

Afhentning mellem 13-15

Torvegade 5-7. 3300 Frederiksværk

Der medfølger instrukser til færdiggørelse af menuen.

Ring og bestil tlf.: 61 33 27 90

Forårs Buffet

Forret, anrettet på tallerken

Lyn stegt tun med asparges, estragoncreme og ærteskud

Hjemmebagt koldhævet brød og smør

Buffet​

Helstegt store grissekøller  

 Stegt oksetykstegsfilet med kraftige sauce

Agurker vendt i yoghurtcreme

Nye stegte kartofler med timian, smør og hvidløg

Salat vendt med bønner, bacon og parmesancreme toppet med tørret brød

Bagt tomatsalat med springløg, basilikum, oliven og feta

Dessert buffet​

Bagt chokoladekage med panna cotta og braiserede rabarber

Pris per person kr.325,-

Sommer Buffet

Forrets buffet

Kalveinderlår med estragon creme og marinerede bøgehatte
Lyn stegt laks med citron, karse og sprøde salater
Rejer med urtemayo og citron

Hovedrets buffet​

Stegte pattegris skinker
Knuste kikærter med krydderurter
Rosa stegt okse med kraftige sauce
Tomatsalat med springløg, basilikum, feta
og tørret brød
Salat med syrlig fløde og ristede majs
Kartoffel med porre, parmesanost og rosmarin

Dessert

Kærnemælkcreme med marinerede jordbær og noget sprødt

Pris per person kr.345,-

Efterårs buffet

Forret

Stegt kammusling med mandelflager, porre og cremet blomkålssuppe

Langtids hævet hjemmebagt brød med smør  

Hovedrets buffet​

Helstegt dyrekølle med kraftige sauce

Rødbedesalat med æbler, honning og hindbæreddike

 Stegt perlehøne med let ristet spidskål og kantareller

Stegte kartofler med krydderurter og hvidløg

Bagte porrer med karse, bacon, pære og feta

Dessert

Mørk chokolademousse med knas og minimarengs

Pris per person kr.335,-

Vinter buffet

Forret, anrettet på tallerken

Varm røget laks med æblecreme porre og sprød serranoskinke

Langtids hævet brød og saltet smør

Buffet​

Stegt lammekølle med sauce
Bagte rodfrugter med timian, citron og fløde
Kalvetykstegsfilet stegt med hvidløg og krydderurter
Perlebyg med persillerødder vendt med persilleolie
Salat med æbler, kerner og kærnemælkscreme
Stegte kartofler med krydderurter

Dessert

Frossen hvid chokolademousse med marinerede bær og crumble

Pris per person kr.335,-

Konfirmations buffet

Der er mange ønsker til denne dag, derfor sammensætter vi altid menuen i fællesskab.
Så reserver dagen så mødes vi til en lille snak om menuen.

Julebord 2020

Minimum 10 personer

Marineret sild med karry/æggesalat og karse

 Røget laks med peberrod i syrnet fløde

 Æg bagt i cocotte med rejer og krydderurter

 Juletartelet med plukket hønsekød og hvide asparges

 Glaseret pattegrisekølle med grønlangkål

 Krydderdeller med hjemme lavet rødkål og valnødder

 Stegt andebryst med æblekompot fra danske æbler

 Ris a la mande med kirsebærsauce

 Hjemmebagt langtidshævet brød, rugbrød og smør

Pris per person kr.259,-

Tilvalg

Stegte sild med bananløg, dijon, æble og dild

Pris per person kr.39,-

______________________

Sprøde salater med bagte rodfrugter, løg, peber bacon ristet sesam og syrlig dressing

Pris per person kr.29,-

______________________

Vesterhavsost med syltet brombær i rom

Blå cremet ost med bagte mandler

Dansk brie med marineret rosiner

Pris per person kr.49,-

Pris per person kr.365,-
for hele menuen

Vi åbner igen den 13 maj med vores
2021 Tapas menu
til minimum 15 personer.