Generelle oplysninger.

Børn under 11 år halv pris.
Betaling netto kontant eller efter aftale.
Kok og tjener kan arrangeres.

Vedrørende mad ud af huset.

Alle menuerne er på min. 15 personer.
Levering af mad indenfor en afstand på 20 Km. koster kr. 350,00.
Over 20 Km aftaler vi nærmere.
Du sørger selv for opvask og tilbagelevering af service til Rikkes køkken i den følgende uge.
Antal personer angives endeligt senest 8 dage før dit selskab.
Ved menuer ud af huset anbefaler vi en kok til anretning, kr. 2500,00

Ved buffeter.

Du sørger for et bord på min. 2-3 meter, til buffeten, alt efter hvor mange i bliver,
fadbestik, spækbrædder og skæreknive.
Vi leverer det lune i varmekasser, anretter buffeten, og pynter op, så det er lige til at gå til.

Allergener.

Spørg os om allergene ingredienser i vores mad.

Tapas menu 2021

Let saltet ørred – dild -brøndkarse

Asparges-mousseline- kørvel

Kalveruller- tun- roucola

Gravede okse- dijon -ramsløg

 Skinke- brød- ricotta- agurk

Forårs patè – salsa

Tomater-manchego-krydderurter

Kartofler-bønner-courgetter-kærnemælk-løvstikke

Vesterhavsost-brie

Hvid chokolademousse- rabarber- crumble

Hjemmebagt langtidshævet brød og saltet smør

Pris per person kr. 348,-

Menu fra den 13 maj til den 30 juni ved min. 15 personer.

Der kan komme ændringer i menuen.

Vi åbner igen den 13 maj med vores
2021 Tapas menu
til minimum 15 personer.