Vi bruger sæsonens råvarer og bliver inspireret heraf.
Vi sammensætter gerne menuen speciel til deres fest.
Vi står til rådighed ved selskaber op til 1000 personer.

Menuer

Buffeter

Frokost menu

Kørvel marineret laks
med sprøde urter


Stegte små krydderdeller med agurker vendt i cremet yoghurt


Hvedekerner med persilleolie
og hjertesalat


Cæsar salat med grillet kylling
og sprødt brød


Brie med syltede rosiner


Hjemmebagt brød og smør

Pris per person kr.225,-

Tapas menu

Lun majssuppe med svampe anrettet i glas
(rettes til efter årstid)


Varmrøget laks rørt med krydderurter og citron


Lynstegt tun med estragoncreme
Knuste kikærter rørt med hvidløg, persille
og sprødt rugbrød


Bagt selleri, karse, mandler, feta og lufttørret skinke


Grøn salat med senneps creme og grillet grønt


Porretærte med gedeost


Hjemmebagt langtidshævet brød og saltet smør

Pris per person kr. 245,-

Tilvalg

2 danske oste med hyggeligt tilbehør


Æblekompot med marcipancrumbel
og salt karamel
( rettes til efter årstid)

Pris per person, pr. tilvalg kr. 45,-

Receptions menu

Lynstegt tun med estragoncreme
Løgtærte med kapers og vesterhavsost
Varm røget laks rørt med krydderurter på tørret brød
Tørret skinke med bagt sellericreme
Vandbakkelser med rejecreme
Små briocher med grillet kylling og løg marmelade
Kyllingesouffle med krydderurtecreme på grillet grønt
Stegte krydder frikadeller med surt
Saltet kartoffel med svampemayo
Ristede chilipølser med sennep
Emmentaler med små sorte oliven
Brie med syltede rosinerHvidchokolade mousse med crumbel og årstidens bær
Kraftig Chokoladekage med saltet karmelcreme

Hertil hjemmebagt langtidshævet brød og saltet smør

Pris per person ved 5 kanapèer kr. 135,-

Der beregnes 2 stk. per person
Ved min. 40 personer

Pris per ekstra kanapè per person kr. 15,-

3 retters menu

Vi sammen sætter 3 retters menuer efter årstiden.

Prisen er fra kr. 345,-

Nytårs menu

Kommer senere.

Forårs Buffet

Forrets buffet

Carpaccio med basilikum og parmesan
Lime marineret laks med asparges og sprøde salater
Hvide asparges med rejer og kørvel creme

Hovedrets buffet​

 Hel stegt svinekølle med salvie og sprød svær
Agurker vendt med yoghurt creme
Stegt okse med kraftige sauce
Bagte tomater med springløg, basilikum og feta
Hovedsalat med citroncreme og ristede kerner
Salat med ærter, avokado, radiser og rygeost creme
Stegte kartofler med krydderurter
Hertil hjemmebagt brød og smør

Dessert buffet​

Panna-cotta toppet med braiseret rabarber
Bagt chokoladekage med marengs kys

Pris per person kr.325,-

Sommer Buffet

Forrets buffet

Kalveinderlår med estragon creme og marinerede bøgehatte
Lyn stegt laks med citron, karse og sprøde salater
Pil selv rejer med urtemayo og citron

Hovedrets buffet​

Stegte pattegris skinker
Knuste kikærter med krydderurter
Rosa stegt okse med kraftige sauce
Tomatsalat med springløg, basilikum, feta
og tørret brød
Mormorsalat med majs
Karfoffel med porre, parmasanost og rosmarin
Kærnemælks kage med marinerede jordbær

Pris per person kr.325,-

Efterårs buffet

Forrets buffet

Stegt kammusling med mandelflager, porre og cremet blomkålssuppe
Let varm røget laks på bund af spinat, æble og krydderurter, hertil æble vinaigrette
Langtids hævet hjemmebagt brød med smør

Hovedrets buffet​

Hel stegt dyrekølle med kraftig sauce
Rødbedesalat med æbler, honning
og hindbæreddike
Stegt okse med kraftige sauce
Stegte kartofler med krydderurter og hvidløg
Bagte porre med springløg, karse og feta
Stegt perlehøne med let ristet spidskål og kantareller
Salat med pære og citron creme,
toppet med tørret brød
Salat med urter, rygeost, og bønner

Hertil hjemmebagt brød og smør

Dessert buffet​

Chokolademousse med knas og minimarengs

Pris per person kr.355,-

Vinter buffet

Varm røget laks med æblecreme, porre og sprød serranoskinke
Bagte rodfrugter med timian
Rødbedesalat med honning, hindbæreddike og feta
Okse stegt med hvidløg og krydderurter
Perlebyg med bagte persillerødder vendt med persilleolie
Salat med æbler, kerner og citroncreme
Stegte kartofler med krydderurter
Hertil hjemme bagt brød og smør

Dessert buffet​

Lun æblekage med vanilje iscreme

Pris per person kr.315,-

Konfirmations buffet

Der er mange ønsker til denne dag, derfor sammensætter vi altid menuen i fællesskab.
Så reserver dagen så mødes vi til en lille snak om menuen.

Den hyggelige Julebuffet

Stegte sild anrettet med syltede urter
Porre sild med rødløg
Appelsin marineret laks med sprøde salater
Æg bagt i cocotte med rejecreme og dild
Kølle fra pattegris stegt med salvie
Sprøde salater med bagte rodfrugter, løg, peber, bacon, ristet sesam
og syrlig dressing
Julemedister med grønlangkål
Oksepate med blommechutney
Vesterhavs ost med syltede rosiner
Blå cremet ost med bagte mandler
Hjemmebagt langtidshævet brød,
rugbrød og smør
Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris per person kr.295,-